Your cart is empty.
×
Your cart is empty.
Feel good gifts voor jezelf - - gratis verzending binnen Nederland vanaf 50 euro

Over Hartje Mezelf

Over Hartje Mezelf

Welkom bij Hartje Mezelf, een webshop waar je als jezelf al helemaal goed bent! Want wij vinden iedereen mooi en de moeite waard. Echt waar! Je bent prachtig zoals je bent en laat je niets aanpraten door anderen. Bij Hartje Mezelf vinden we het super belangrijk dat we met een positieve, kleurrijke en open blik de wereld een beetje leuker maken, voor jezelf en de mensen die je lief vindt.

In Nederland zijn begrippen als bodypositivity, fat acceptance, inclusiviteit, selflove en selfcare misschien nog nieuw en onbekend.  Waar het in het kort op neer komt is dat we iedereen in z’n waarde willen laten en je oke bent zoals je nu bent. Laat je niet gek maken door wat je denkt dat anderen van je verwachten en leg die druk jezelf ook niet op. Leer jezelf leuk vinden zoals je bent, goede en slechte punten en probeer jezelf te ontwikkelen (in je eigen tempo) tot een liefdevol persoon.

Dat kunnen we super zweverig aanpakken maar bij Hartje Mezelf houden we wel van een dikke knipoog in onze producten. We willen je met onze producten laten glimlachen, je visie uitdragen en om jezelf (en anderen) een steuntje in de rug te geven voor de momenten dat je het misschien niet helemaal ziet zitten.

Kijk snel in onze shop en mocht je iets missen of zin hebben in een samenwerking laat het ons weten.

Positief

Positive vibes all over! We zijn een positief bedrijf en zullen altijd alles op deze manier benaderen. Is dit naïef? Nee gewoon een state of mind. Door positief te kijken naar dingen voelen ze iets minder zwaar en je kan altijd daarna je roze bril afzetten. Natuurlijk, het kan niet bij alles in het leven en soms heb je de vibe niet te pakken maar het is wel iets waarnaar we streven <3

Kleurrijk

Kleur, printjes, glitters, teksten – we zijn er gek op! Deze elementen maakt het allemaal net een beetje beter. Instant blijheid en eerlijk.. het leven kan soms beetje grauw zijn dus dan regelen we zelf wel onze regenboog!

Cheerleaders

We vinden het super belangrijk dat jij oke bent. Oke met wie je bent, hoe je je voelt en wat je wilt gaan doen. We zijn je cheerleaders en wensen je het allerbeste. Soms voel je je niet helemaal top en dat is OOK oke. We zijn realistisch dat het leven soms ook gewoon niet leuk is maar we hopen je met onze producten blij te maken, te laten glimlachen of gniffelen.